Beauty Salon Bellezza
HOME Behandelingen producten microderm contact

Producten

hot stone behandeling

Happy Foot

Happy Foot is expert op het gebied van schimmelnagels/ probleemnagels. Schimmelnagels veroorzaken pijn en ongemakken zien er onsierlijk uit. De oplossing tegen schimmelnagels en infecties is de aanpak van het probleem bij de bron. De verzorgingsproducten ondersteunen de effectieve pedicure behandeling tegen probleemnagels/schimmelnagels of probleemhuid( zeer droge huid).

Happy-Foot werkt!!

LAKSHMI

Lakshmi cosmetica heeft een 100% natuurlijke samenstelling. De producten zijn zo zuiver en puur en houd de huid levendig en fris. De producten zijn rijk aan : kruiden, zaden, bloemen, vruchten en producten van bijen bv honing, shea butter, aloe vera, jojoba, sesame, rose, neem, neroli etc. De houdbaarheid van de Lakshmi produkten wordt verkregen door gebruik te maken van grapefruit pit extracten, aminozuren, extract van soja, essentiele olien. Deze natuurlijke extracten geven geen negatieve bijwerkingen en zijn bijzonder goed voor de huid. De geur van de produkten is fijn en subtiel De PH-waarde van de producten is identiek aan de PH-waarde van de huid. De produkten zijn niet op dieren getest en bevatten geen dierlijke stoffen waarvoor gedood moet worden.

Made with joy
Lakshmi is met plezier en overtuiging ontwikkeld

AYURVEDA

India"s grote zieners hebben de kennis over de fundamentele basis van de menselijke geest en lichaam duizende jaren geleden als eersten beschreven in een gestructureerd en duidelijk systeem en noemde dit de ayurveda. Dit is een oud Sankriet woord en betekend letterlijk "levenskennis" De Ayurveda heeft zich door de steeds meer bewezen. Ayurveda erkend drie type persoonlijke consitutie en noemt deze de Dosha's: Vata, Pitta en Kapha en alle combinaties hiervan.Lakshmi heeft voor ieder huidtype een unieke en effectieve lijn produkten ontwikkeld. Door de wijsheid van de ayurveda en de kracht van Aromatherapie te combineren met de moderne wetenschap van de natuurlijke biologische producten. Dit samen geeft schoonheid en glans aan alle huidtypen.

ESSENTIELE OLIEN

Essentiele olien zijnminiscule druppels van aromatische oliesubstanties, de parfum van bloemen en planten. Dit extract wordt verkregen via een complexe laboratorium procedure van stoomdistilatie om zo hun kracht en kwaliteit tebehouden. Het zijn bijzondere fragmenten van de intelligentie van moeder natuur in planten en kruiden heeft verborgen,bijzonder nuttig om de balans in onszelf te herstellen en te behouden, en meer te genieten van het leven Volgens Ayurveda zijn essentiele olien een kostbare gift om de balans tussen de Dosha's Vata, Pitta en Kapha te herstellenLakshmi heeft meer dan 72 pure olien, synergien, massage olie, hydrolaten en bad olien. Deze zijn ontwikkeld om verschillende problemen te behandelen, en de natuurlijke balans in lichaam en geest te herstellen.

Beauty from Mother Nature
Lakshmi gebruikt de Inteligentie die moeder natuur in de planten heeft verborgen en schenkt deze gift met veel plezier en trots om het leven bijzonder gezond, mooi, gelukkig en harmonieus te maken.

lime